Научно-техническият съюз по машиностроене отбелязва 50-годишния си юбилей

20161101_182925

Национално научно-техническо дружество „Дефектоскопия“, Български съюз по заваряване, Национален клуб на специалистите по двигатели с вътрешно горене, Национално научно-техническо дружество „Мениджмънт и инженеринг“, Национален клуб „Жени в науката и индустрията“, Национално научно-техническо дружество „Пластмаси и композитни материали в машиностроението“, Национално научно-техническо дружество „Прахова металургия“ и Национално научно-техническо дружество „Зъбни предавки и техника на задвижването“ съвместно с Института по механика на БАН организират отбелязване на Деня на народните будители и честване на 50-годишния юбилей на Научно-техническия съюз по машиностроене.

Съпричастните към двата повода каним да се присъединят към събитието на 1-ви ноември 2016 г. (вторник) от 17:00 часа в салона на V-ти етаж на Института по механика на адрес: гр. София 1113, ул. “Акад. Георги Бончев“, блок 4.

Ваши спомени за дейността на Съюза по машиностроене и за негови деятели можете да споделите в официалната част на събитието или на колегиалната среща на „На чаша вино“.

Участието си можете да заявите на електронен адрес: buditeli_2016@abv.bg

За организаторите: Проф. дтн инж. Митко Миховски

Снимки от събитието можете да разгледате тук: