Водещият международен панаир за заваръчна техника и технологии Schweissen & Schneiden 2017 през тази година ще се проведе в гр. Дюселдорф, Германия в периода 25 – 29 септември 2017г.

sus_logo

Schweissen & Schneiden е водещ международен търговски панаир за технологии и методи за заваряване и рязане. Изложителите представят съоръжения, машини, материали и технологии за заваряване, рязанe и боядисване на метални и неметални материали, съоръжения и оборудване за термична обработка и други производствени процеси. Демонстрират се многобройните им приложения, презентират се изцяло механизирани и автоматизирани процеси, например роботи, тестови системи и системи за контрол. По време на панаира изложителите и посетителите могат да се запознаят с всички текущи разработки, иновации и тенденции в бранша. Съпътстващата му програма включва конференции, срещи, семинари и състезания.
Традиционно Schweissen & Schneiden 2017 се провежда през месец Септември в гр. Есен, Германия, като се организира веднъж на всеки четири години.

В последното му издание през 2013 г в панаира участват 1 017 изложители от 40 страни и 55 000 посетители от 130 страни.

Повече информация за тазгодишното издание на Schweissen & Schneiden 2017 може да откриете на официалната страница на събитието: https://www.schweissen-schneiden.com