Международна конференция „Заваряване: стандартизация и оценка на съответствието“, 19-20 април 2017г., гр Москва, Русия

RWS

Международната конференция „Заваряване: стандартизация и оценка на съответствието“ ще се проведе на 19-20 април 2017 г. в гр. Москва в хотел „Золотое кольцо“, ул. Смоленска 5.

Конференцията е една чудесна възможност да се съберат заедно технически ръководители от машиностроителни предприятия, ръководни кадри от звената за управление на  качеството и стандартизация, главни заварчици, както и доставчици на заваръчно оборудване за индустриалните сфери машиностроене, нефт и газ, енергетика, транспортна промишленост, металургия.

Основни теми на конференцията са:
– Настоящото състояние в стандартизацията и сертификацията по заваряване в Русия;
– Опитът на Международния институт по заваряване  /IIW/ в областта на стандартизацията;
– Добри практики в областта на обучението, квалификацията и правоспособността на персонала по заваряване;
– Добри практики в сертифициране на заваръчното  производство;
– Поддържане на руски и чуждестранни производители на заваръчна техника и консумативи.

Конференцията се организира от Руския съюз на индустриалците и предприемачите (НВМОП), Комитета за техническо регулиране, стандартизация и оценка на съответствието и Руската асоциация по заваряване.

Събитието е подкрепено от Министерството на промишлеността и търговията на Руската федерация, от Федералната агенция за техническо регулиране и метрология „Росстандарт“, както и от Асоциацията на националните съюзи на строителите и Държавна атомно енергиина корпорация „Росатом“, Руските железници, заедно с големите обществени сдружения и руски компании които вече са изразили подкрепата си за тази международна конференция.

Повече информация на руски и английски за събитието може да намерите на:

http://www.rus-ntso.ru